Mergi la conţinutul principal

“Juventus Old-Boys este noua «regină» a minifotbalului brăilean”

• spune Paul Stoian, organizatorul competiției • podiumul a fost completat de Pretenașii Keleș-Auto și United Brăila • cel mai bun jucător al campionatului a fost desemnat Manuel Pârlețeanu, cel mai bun portar, Alin Mihai, iar golgheterul competiției a fost Ioan Șerbănescu

 

Noua campioană a sezonului competițional al Campionatului de Minifotbal Brăila este Juventus Old-Boys, formație care și-a obținut acestă frumoasă performanță chiar în ultima rundă a sezonului competițional 2023-2024.

În ultima partidă, Juventus Old-Boy s-a impus cu 4-2 în disputa cu PNT, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. Noua “regină” a minifotbalului brăilean a acumulat 50 de puncte, cu unul mai mult decât multipla campioană județeană, Pretenașii&Keleș-Auto, formație clasată pe poziția a doua. În ultima rundă, fără doi titulari, Emanuel Moldoveanu și Alex Neta, echipa Pretenașii&Keleș-Auto s-a impus cu 2-1 în partida cu Juventus. Golgheterul ultimei etape a fost Viorel Ivan de la Steaua Dunării, care a înscris 7 dintre cele 13 goluri ale formației sale în disputa cu FC Brăila.

Podiumul Campionatului de Minifotbal Brăila: 1. Juventus Old-Boys 50 puncte, 2. Pretenașii Keleș-Auto 49 puncte, 3. United Brăila 48 puncte.

Cel mai bun jucător al campionatului, a fost desemnat Manuel Pârlețeanu (Juventus Old-Boys), cel mai bun portar, Alin Mihai (United Brăila), iar golgheterul competiției a fost Ioan Șerbănescu (Juventus).

Echipele au primit cupe, medalii, diplome. Au fost acordate și premii individuale celor mai merituoși jucători.

“A fost o luptă strânsă pentru titlul de campioană județeană, iar câștigătoarea s-a stabilit în ultimul meci, din ultima etapă. Juventus Old-Boys este noua “regină” a minifotbalului brăilean. Îi felicit pentru efortul depus pe jucători, delegați și pe toți ceilalți care fac parte din familia minifotbalului brăilean. Sunt convins că echipele brăilene vor reprezenta cu cinste campionatul nostru la competițiile naționale”, ne-a declarat Paul Stoian, organizatorul Campionatului de Minifotbal Brăila.

 

Rezultatele șI marcatorii ultimei etape de campionat:

FC Brăila - Steaua Dunării 3-13 (0-4);

Ștefan Iordache 1 gol, Iulian Orășanu 1, Cătălin Burlacu 1 / Viorel Ivan 7, Argentin Niță 4, Gianni Niță 2

FC Buzăului - Sporting 5-1 (3-0)

Bogdan Draghia 3, Marian Condrea 1, Ionuț Smeu 1 / Cosmin Manolache1

Amicis - United 0-3 (0-1)

Cătălin Stănciulescu 1, Daniel Bulaiu 1, Leonard Coteț 1

Juventus - Pretenașii&Keleș-Auto 1-2 (0-1)

Ioan Șerbănescu 1 /Sergiu Simion 1, Alex Luca 1

Juventus Old-Boys - PNT 4-2 (1-1)

Manuel Pârlețeanu 2, Cătălin Constandache 1, Nicu Rotaru 1 / Marius Coman 1, Florin Ivan 1.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro