Mergi la conţinutul principal

“Copiii pe care i-am pierdut s-au născut să ne dea o lecţie de iubire şi apoi au plecat”

• doar spunându-şi asta reuşeşte să treacă peste pierderea unui copil pentru care a luptat să-i dea viaţă, Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei “Salvează o inimă”

 

Aşa îşi spune de fiecare dată când trebuie să treacă peste momentele cumplite de după pierderea unui copil pentru care a luptat. Aşa şi-a spus şi acum Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei “Salvează o inimă”, când l-a pierdut pe Cristian Filip.

Pentru Cristi, această asociaţie a dus o luptă contra cronometru, Vlad Plăcintă fiind cel care i-a achitat lui Cristi contravaloarea intervenţiilor chirurgicale şi parte din zecile de cure de citostatice. Plus că, între Cristi şi Vlad s-a creat în acest timp o relaţie specială, Cristi spunând deseori că Vlad este unul dintre îngerii lui păzitori, dacă nu cel mai mare.

Când m-am întâlnit prima oară cu Cristian Filip şi a dat mâna cu mine, tremura tot. Era plin de emoţii. L-am încurajat cu o glumă şi am stat câteva ore la discuţii. Cristian a unit zeci de mii de oameni şi ne-a ajutat să fim mai buni, mai atenţi cu cei din jurul nostru, dar, mai ales, să dăruim după a noastră putere. Cristian, vei rămâne veşnic în inima mea. Să dea Bunul Dumnezeu să ne vedem în Rai!”, ne-a transmis un mesaj, ieri, Vlad Plăcintă, adăugând: “Cristian Filip a fost cea mai grea campanie pentru mine, nu doar din punct de vedere financiar, ci, mai ales, din punct de vedere emoţional. Am ţinut şi ţin foarte mult la el. Îi respect părinţii, nişte oameni cum rar mi-a fost vreodată să văd, cu mult bun simţ şi luptători. E o durere fără margini, pe care nimeni şi nimic nu o va şterge vreodată. Aveţi grijă de ei, au nevoie de stabilitate psihică şi îndrumare duhovnicească”.

Asociaţia “Salvează o inimă”, este cea mai mare platformă de donaţii online, unică în România, unde oamenii pot dona şi pot vedea în timp real ce se întâmplă cu banii lor. De la înfiinţare şi până acum, asociaţia a salvat vieţile a sute de copii. Uneori însă, ca şi în cazul lui Cristian, banii nu sunt de ajuns. Unii copii au o altă menire: se nasc, dau o lecţie de iubire şi apoi pleacă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro