Trenurile particulare sfidează concurenţa
28 lei biletul Brăila - Bucureşti
vineri, 22 noiembrie 2013 | Dragoş G. TUDOSE | comentarii
Trimite prin:
28 lei biletul Brăila - Bucureşti

* prima garnitură va fi pusă în circulaţie pe 2 decembrie * biletele se cumpără din tren


O companie privată din Cluj a anunţat că din decembrie va introduce pe relaţia Galaţi - Bucureşti şi retur o pereche de trenuri la care biletul este mult mai ieftin ca la CFR. Trenul de rang Regio va circula pe relaţia Brăila - Făurei - Urziceni începând cu 2 decembrie, cu plecare din Brăila la ora 8.30 şi sosire în capitală la ora 12.00. Pentru o călătorie cu acest tren biletul costă 28 de lei, cu menţiunea că se acordă reducerile prevăzute de lege pentru pensionari, elevi şi studenţi. La întoarcere trenul va pleca din Bucureşti la ora 14.45 şi va ajunge în Brăila la 18.20. "Graficul detaliat de mers va putea fi consultat în curt timp pe site-ul companiei noastre www.transferoviarcalatori.ro. Biletele de călătorie în cazul Gării Brăila se vor cumpăra din tren, la preţul comunicat", ne-a declarat directorul companiei feroviare, Dumitru Bărbăcuţi.

Transferoviar Călători operează pe reţeaua feroviară română 94 de trenuri pe zi. De la începutul acestui an compania a avut 2,75 milioane de călători.

 

28070 Cititori
Cautare in arhiva
SolarWatts - Braila

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe obiectivbr.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori.

Alte articole din aceeaşi categorie

Top articole obiectivbr.ro