clase-de-handbal-atletism-inot-si-volei-la-lps
Clase de handbal, atletism, înot şi volei la LPS
vineri, 09 aprilie 2010 | Costel FILIP | comentarii
Trimite prin:
09lps2* se fac cursuri gratuite în această vară pentru elevii care doresc să se înscrie la clasa a V-a cu profil de înot * la handbal selecţia se face în fiecare week-end

Unitate de învăţământ cu tradiţie în peisajul şcolar brăilean, Liceul cu Program Sportiv, locul de unde s-au lansat în marea performanţă campioni olimpici, numeroşi medaliaţi la Campionatele Mondiale şi Europene, face deja înscrieri pentru anul şcolar 2010-2011.

Pentru clasa a V-a vor fi trei clase cu profil de sport, după cum urmează, o clasă cu specialitatea handbal care va fi formată din 15 fete şi 15 băieţi, una de 30 de locuri la specialitatea atletism şi una cu profil mixt, înot ^ volei, unde vor fi selectaţi 24 de elevi pentru specialitatea înot şi 6 pentru volei.

Catedra de specialitate a LPS organizează cursuri gratuite în această vară pentru elevii care doresc să se înscrie la clasa de înot.

De asemenea, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 8.00, elevii de clasa a IV-a care doresc să-şi îndrepte paşii spre handbal, atât băieţii cât şi fete, sunt aşteptaţi de profesorii catedrei

de handbal pentru o serie de teste, iar cei care vor fi selectaţi vor

activa în anul şcolar următor în clasa a V-a, cu specialitatea

handbal.

Actele necesare pentru înscriere sunt o cerere tip care se găseşte la secretariatul liceului, o copie de pe certificatul de naştere, o adeverinţă medicală, prin care să se specifice că elevul este clinic sănătos şi apt pentru sport şi un dosar de plastic.

Cea de a patra clasă este una la care se va face intensiv limba engleză şi va fi formată tot din 30 de elevi.

Pentru admiterea în clasa a IX-a candidaţii pot opta pentru clasa de handbal, cea de atletism sau cea în care vor fi cooptaţi elevii de la clasa de înot şi volei.

Pentru primul an de liceu mai există şi opţiunea pentru clasa de filologie, unde examenul se va da tot pe 30 de locuri.

Taguri: , , , ,
3973 Cititori
Cautare in arhiva
SolarWatts - Braila
Top articole obiectivbr.ro