Mergi la conţinutul principal

«West Clinique» , unitate medicală de referinţă în zona de sud–est

• numărul celor care au trecut pragul clinicii private brăilene a ajuns la ordinul zecilor de mii în doar 3 ani de la înfiinţare, ceea ce dă curaj managerului Maranda Enciu de a face pasul următor: dezvoltarea unui spital în toată regula • în prezent, la clinică se efectuează consultaţii şi intervenţii chirurgicale minim invazive care nu necesită internare • tot la „West Clinique”, se fac ecografii 4D • la Medicină Internă a fost mărit programul datorită numărului din ce în ce mai mare de pacienţi

 

Acum 3 ani, locuitorii din zona Brăila – Galaţi aveau ocazia de a beneficia de servicii medicale complexe într-o clinică multidisciplinară cu un nou concept. O echipă de medici bine pregătiţi din Bucureşti şi Brăila s-au implicat exemplar în gestionarea afecţiunilor pacienţilor, pe cele 22 de discipline medicale. De atunci, clinica înregistrează o creştere constantă a numărului de pacienţi, astfel: s-au realizat 47.000 consultaţii, explorări şi investigaţii, din care 2.000 intervenţii microchirurgie fără spitalizare.

Echipa „West Clinique” a demonstrat astfel că este pregătită pentru extinderea activităţii într-un spital general.

 Microchirurgia în ambulatorul «West Clinique»

 Datorită dezvoltării rapide a tehnicilor operatorii noi, chirurgia în regim ambulator se practică tot mai frecvent atât în România, cât şi în alte ţări. Avantajul tratamentului chirurgical în ambulator este că pacientul nu necesită spitalizare, întorcându-se acasă în aceeaşi zi.

„West Clinique” beneficiază de dotări care îi permit să rezolve multe cazuri chirurgicale prin practicarea unor tehnici minim-invazive ce duc la reducerea duratei actului medical. „În clinica noastră sunteţi aşteptaţi de un personal bine pregătit şi un ambient plăcut, iar riscul complicaţiilor postoperatorii este semnificativ scăzut. Peste 50% dintre pacienţii care necesită intervenţii chirurgicale pot beneficia de aceste servicii medicale în regim ambulator. În funcţie de tipul intervenţiei chirurgicale, aveţi posibilitatea programării pentru intervenţie la unul dintre medicii noştri chirurgi cu experienţă în chirurgia de ambulator şi nu numai”, a precizat Maranda Enciu, managerul clinicii private brăilene.

Din echipa chirurgicală fac parte dr. Ştefan Tucă - medic primar chirurgie generală, dr. Cristina Stănescu – medic primar chirurgie plastică, dr. Gabriel Mitroi – medic primar obstetrică–ginecologie, dr. Iulian Alexandru Tataru – medic specialist obstetrică-ginecologie, dr. Sorin Stanciu - medic specialist obstetrică-ginecologie şi dr. Mihai Râşcu - medic primar ortopedie. Tratamentele chirurgicale se fac cu sedare sau anestezie locală. Pe toată durata actului medical, dr. Nina Ceaichisciuc - medic primar ATI – realizeză procedurile anestezice specifice. 

Ca o noutate, managerul Maranda Enciu ne-a declarat că, începând cu luna noiembrie, intervenţiile chirurgicale se extind şi în sfera ORL.

Rezolvarea problemelor stomatologice, accesibilă la «West Clinique» în fiecare zi

Cu o experienţă deja de peste 3 ani pe piaţa serviciilor stomatologice din zona Brăila – Galaţi, clinica privată mai sus menţionată vă pune la dispoziţie, pe lângă consultaţii şi lucrări stomatologice programate, şi rezolvarea urgenţelor stomatologice la adulţi şi copii. Echipa formată din medicii stomatologi Diana şi Alexei Postolachi, doi medici cu vastă experienţă în serviciile medicale private, vă aşteaptă cu căldură şi blândeţe într-un cabinet prietenos, destresant, cabinet în care problemele dumneavoastră stomatologice vor fi rezolvate cu maxim de implicare şi profesionalism şi vor fi complet lipsite de durere. La „West Clinique” se pot realiza de la proceduri stomatologice simple (cum ar fi detartrajul, fluorizarea, albirea sau eliminarea cariilor dentare) până la lucrări stomatologice laborioase sau operaţii care implică prezenţa chirurgului bucomaxilofacial sau chirurgului plastician.

 Tratamente minim invazive pentru frumuseţea ta!

 Tot la „West Clinique”, femeile pot călca pragul cu încredere pentru diferite procedee de înfrumuseţare. „Pentru că ne preocupă frumuseţea ta, în «West Clinique» poţi avea acces la tratamente minilifting cu fire resorbabile, tratamente cu PRP, adică plasmă îmbogăţită în trombocite, peeling chimic, augmentare buze cu acid hialuronic, microdermaabraziune, mezoterapie, tratament riduri cu toxină botulinică şi acid hialuronic şi multe alte tratamente care, pe termen lung, îmbunătăţesc elasticitatea şi tonicitatea pielii. În cadrul clinicii, folosim numai produse de calitate ce au în componenţa lor un conţinut ridicat de acid hialuronic, aminoacizi, minerale şi vitamine care, folosite pe o perioadă îndelungată, cresc tonusul, fermitatea şi luminizitatea”, a detaliat Maranda Enciu.

De asemenea, în „West Clinique” aveţi acces la tratamentele minim invazive cu tehnologia cu microace, cunoscută drept tehnica Dermapen.

 Cercetarea şi inovarea, prezente în «West Clinique»

 Clinica privată brăileană, în parteneriat cu Facultatea de Biologie din cadrul Universităţii Bucureşti, va realiza un proiect de cercetare, intitulat „Îmbunătăţirea strategiilor de utilizare a pansamentelor locale pentru tratamentul ulceraţiilor cronice folosind terapia celulară”. O echipă formată din masteranzi şi cadre didactice din partea Universităţii Bucureşti şi medici angajaţi sau colaboratori ai „West Clinique” sunt implicaţi în realizarea proiectului.

„Scopul principal este eficientizarea vindecării plăgilor cronice prin 
dezvoltarea unui pansament personalizat prin impregnare cu ţesut adipos subcutanat autolog. Mulţi dintre pacienţii diabetici dezvoltă ulcere ale piciorului la un moment dat, aceasta fiind una dintre complicaţiile majore ale diabetului. Vindecarea plăgilor este un fenomen natural de refacere a ţesuturilor distruse. Boala periferică vasculară poate de asemenea să joace un rol important în ulcerul piciorului la pacientul diabetic. Deteriorarea piciorului poate trece neobservată şi se pot produce ulceraţii severe. Ulceraţiile pot apărea la nivelul degetelor, ţesutul de sub degete fiind vulnerabil la formarea ulceraţiilor în cadrul neuropatiei periferice motorii. Ulceraţia este cel mai cunoscut factor precursor al amputaţiei şi a fost identificată în 85% dintre amputaţiile membrului inferior
”, ne-a explicat managerul clinicii.

Totodată, „West Clinique” este singura clinică din zona Brăila – Galaţi unde se realizează  o ecografie ginecologică 4D la cel mai scăzut preţ, pe unul din cele mai performante ecografe din zonă. O echipă de 6 medici ginecologi vă aşteaptă de luni până duminică la consultaţii, investigaţii şi intervenţii specifice.

O altă disciplină medicală cu mare adresabilitate este cardiologia. Pacienţii au la dispoziţie un medic cardiolog de excepţie, dr. Lila Martin, iar cabinetul are în dotare toată aparatura necesară realizării serviciilor: ecografie cardiacă, Eco Doppler, test efort, holter EKG.

La Medicină internă a fost nevoie de suplimentarea programului. Astfel, de luni până sâmbătă, în intervalul 9.00 – 19.00, medicii internişti Alexandru Mihail Niculescu şi Florentina Sancu vă aşteaptă la consultaţii, ecografii şi tratamente specifice.

De asemenea, noi investiţii vor fi realizate până în luna noiembrie pentru rezolvarea intervenţiilor chirurgicale în sfera ORL şi a tratamentelor minim invazive prin utilizarea laserului în chirurgia generală şi plastică.

„Vă asigurăm, dragi pacienţi, că vom face tot ce va fi nevoie pentru ca dumneavoastră să fiţi corect diagnosticaţi şi trataţi la «West Clinique». Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră!” – este mesajul managerului Maranda Enciu pentru cei care încă nu au trecut pragul clinicii private situată în municipiu, pe strada Mihai Eminescu, nr. 18.

Servicii medicale pe bază de abonament

Preţul unui abonament este 50 lei pe lună pentru o persoană, iar cel anual este de 600 lei, acestea putând fi achite şi în rate. Un abonament include consultaţii nelimitate la medicina internă şi pediatrie şi un număr de 3 consultaţii şi 3 controale anual la celelalte specializări.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro