Mergi la conţinutul principal

Încep înscrierile pentru preselecții la Festivalul "George Grigoriu"

* Festivalul Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu" pune la bătaie premii în valoare totală de 9.000 de euro * Marele Trofeu "George Grigoriu" este însoțit de un cec de 4.000 de euro * anul trecut, la Ediția a XVI-a a Festivalului, Trofeul a fost adjudecat de italianul Andrea Stocchino, de 26 de ani

 

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație) dau startul înscrierilor la preselecția pentru cea de-a XVII-a Ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu".

Potrivit organizatorilor, înscrierea la preselecție se face online, începând cu data de 1 martie 2022, la adresa: festival.braila@gmail.com. Concurenții - care trebuie să aibe vârste cuprinse între 16 și 30 de ani - se pot înscrie la preselecții până pe data de 31 martie inclusiv. 

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu" - Ediția a XVII-a se va desfășura la Brăila, în perioada 3 - 5 iunie 2022. Pentru cei mai buni concurenți, organizatorii festivalului - Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale - pun la bătaie premii totale de 9.000 de euro, după cum urmează: Marele Trofeu "George Grigoriu" - 4.000 de euro; Premiul I - 2.000 de euro; Premiul II - 1.500 de euro; Premiul III - 1.000 de euro; Mențiune - 500 de euro. 

Reamintim că Ediția a XVI-a a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu" s-a desfășurat, anul trecut, în perioada 16-18 iulie 2021, la Teatrul "Maria Filotti". Marele Trofeu al festivalului a fost câștigat de artistul Andrea Stocchino, în vârstă de 26 de ani, din Italia, iar Premiul I a fost adjudecat de Yernazar Zhuban, 24 de ani, din Kazakhstan.

Regulamentul de participare la Festivalul "George Grigoriu" poate fi consultat accesând site-ul: http://festival-george-grigoriu.ro/.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro