Mergi la conţinutul principal

Şoferi băuţi pe Calea Călăraşilor şi pe Calea Galaţi

în noaptea de duminică spre luni, un brăilean se deplasa cu autoturismul  având o viteză de 86 de km/h, el având şi o alcoolemie de 0,74 mg/l • şoferul a fost prins pe Calea Călăraşilor şi a refuzat recoltarea probelor de sânge • un alt şofer cu o îmbibaţie alcoolică de 0,92 mg/l a fost prins pe Calea Galaţi

 

Doi conducători auto aflaţi sub influenţa alcoolului au fost opriţi de poliţişti, în week-end. Unul a refuzat testarea probelor de sânge, după ce a suflat în etilotestul care a indicat o valoare destul de ridicată.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 3.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Brăila, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Călăraşilor, cu o viteză de 86 de km/h. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,74 mg/l. Acesta a fost condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea unor mostre biologice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În dimineaţa zilei de 27 iunie, în jurul orei 7.10, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 51 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Galaţi din municipiu. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,92 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru  recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro