Mergi la conţinutul principal

“Antrenament cu public” în primul meci pe teren propriu din noul sezon

• Cuza Sport s-a impus cu 133-41 în partida cu SCMU 2 Craiova • pe sferturi  29-8, 36-14, 36-11, 32-8 • americanul Joshua Keyes a fost principalul marcator al echipei brăilene • victoria i-a fost dedicată lui  Eduard Urdă, care în ziua partidei a împlinit 17 ani

 

Baschetbaliştii de la Cuza Sport au câştigat la scor şi au făcut spectacol în faţa a peste 1.000 de spectatori, în primul meci pe care l-au disputat pe teren propriu în noul sezon competiţional. În Polivalentă, în faţa satelitului echipei SCMU Craiova baschetbaliştii brăileni au jucat cu o mare ambiţie, iar la finalul sfertului al treilea au reuşit să treacă de borna de 100 de puncte marcate. Americanul  Joshua Keyes a fost principalul marcator, cu 18 puncte, el fiind secondat de Adrian Ţocu şi Florin Voiculeţ, ambii cu câte 16 reuşite. Iar victoria i-a fost dedicată lui Eduard Urdă, care în ziua partidei a împlinit 17 ani.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de unul dintre cei mai valoroşi karateka din Brăila, Andrei Fătu. Iar jocul a început în nota de dominare a echipei gazdă care s-a detaşat rapid la şapte puncte, 10-3. Cuza Sport a condus cu 21-5, iar la finalul primului act avea un avantaj substanţial, 29-8. Brăilenii au jucat la fel de serios în continuare, iar decalajul dintre ei şi adversarii lor s-a mărit la 43 de puncte la pauza mare. Cu dorinţa de a atinge cota de 100 de puncte, baschetbaliştii pregătiţi de Cătălin Ştefănecu au marcat coş după coş astfel că s-a ajuns la 99-33 pentru echipa gazdă, iar la acest scor americanul Joshua Keyes a înscris un coş de 2 puncte, Cuza Sport conducea cu 101-33, iar publicul spectator i-a răsplătit pe jucători cu ropote de aplauze. Sfertul al patrulea a fost, ca şi celelalte, la discreţia echipei brăilene. Antrenorul Cătălin Ştefănescu a rulat tot lotul, astfel că juniorul Eduard Urdă a stabilit scorul final al partidei, 133-41 pentru Cuza Sport.

Imediat după fluierul de final al partidei pe teren a avut loc un eveniment emoţionant, conducerea clubului i-a oferit un tort lui Eduard Urdă, care în ziua partidei a împlinit 17 ani, după cum aminteam mai devreme. Iar sărbătoritul a avut o prestaţie bună în acest meci, reuşind să înscrie 8 goluri pentru Cuza Sport.

“A fost un antrenament cu public şi îi felicit pe toţi componenţii lotului nostru că au rămas conectaţi la joc pe tot parcursul meciului. Treptat echipa se va omogeniza şi trebuie să abordăm fiecare partidă cu aceeaşi seriozitate pentru a face pas după pas spre realizarea obiectivului pe care ni l-am propus, accederea în Liga Naţională”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul echipei Cuza Sport.

În etapa a 3-a, programată duminică, 5 noiembrie, Cuza Sport va juca în deplasare, la Ştiinţa Bucureşti.

Pentru Cuza Sport au marcat: Joshua Keyes 18 puncte, Adrian Ţocu 16, Florin Voiculeţ 16, Deallen Jackson 13, Cristian Corneanu 11, Andrei Sava 10, Ciprian Ţelinoiu 9, Şerban Halici 8, Dan Feraru 8, Adrian Movileanu 8, Eduard Urdă 8, Andrei Damian 8.

Principalul realizator al echipei SCMU2 Craiova a fost Dragoş Cioi, cu 24 de puncte marcate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro