Mergi la conţinutul principal

„Mărțișoare muzicale” - recital la sediul Filarmonicii „Lyra - George Cavadia”

• vor evolua soprana Cristina Goncearova, solistă a Operei Naționale din Republica Moldova, baritonul Alin Munteanu și pianistul Ciprian Oloi • biletele pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii „Lyra”, din Strada Ana Aslan nr. 29, sau online, de pe platforma BLT.ro

 

Brăilenii sunt așteptați miercuri, 28 februarie 2024, începând cu ora 18.00, la sediul Filarmonicii „Lyra - Geroge Cavadia”, din Strada Ana Aslan nr. 29, pentru a se lăsa răsfățați cu un inedit „Mărțișor muzical” - recital vocal-instrumental de o mare finețe, organizat de Filarmonica „Lyra-George Cavadia” alături de Consiliul Judeţean Brăila și Primăria Municipiului Brăila.

„La interferența a două anotimpuri, vă oferim un recital ce împletește sonoritățile vocilor cu cele ale pianului, precum cele două ițe ale firului de mărțișor. Aidoma vor fi și partiturile interpretate de cei trei soliști de mare clasă: soprana Cristina Goncearova, solistă a Operei Naționale din Republica Moldova, baritonul Alin Munteanu și pianistul Ciprian Oloi, repertoriul abordat făcându-vă să simțiți atât gerul târziu al lui februarie, cât și parfumul florilor de liliac, așa cum au captat, în senzații sonore, compozitorii Serghei Rahmaninov, Piotr Ilici Ceaikovski, Nikolai Rimski Korsakov și Sergei Banevich”, precizează prof. Alexandra Gurgu, Secretar muzical al Filarmonicii „Lyra - George Cavadia” Brăila.

Biletele pentru recitalul de miercuri, 28 februarie, s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii „Lyra - George Cavadia”, din Strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/martisoare-muzicale-recital-vocal-instrumental.html.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro