Mergi la conţinutul principal

7.213 lei şi 50 de euro pentru Cristi, în urma “Turneului de fotbal în sală al instituţiilor”

• aceasta este suma obţinută de organizatorii competiţiei caritabile, AJF Brăila şi Carrefour, pentru adolescentul de 10 • echipa Inspectoratului Şcolar a câştigat cu 5-2 finala mare cu formaţia Armatei • primele trei clasate au primit cupe, medalii şi bonuri valorice • au fost acordate şi trei premii speciale • trupa de dans District a dat recital în Polivalentă • dansatorii şi jucătorii celor două selecţionate de copii au primit cadouri din partea Carrefour

 

Duminică, la Sala Polivalentă s-a încheiat prima ediţie a “Turneului de fotbal în sală al instituţiilor” competiţie caritabilă care s-a desfăşurat sub deviza “Hai la fotbal pentru Cristi”. Este vorba despre Cristian Filip, adolescentul brăilean care este internat la clinica Acibadem din Turcia, unde urmează şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, iar tratamentul său se ridică la 23.500 euro.

În ultima zi a competiţiei, cea a finalelor, au fost două partide spectaculoase ca derulare, un moment artistic susţinut de trupa de dans District  şi un meci de fotbal între două selecţionate de copii, pregătite de Victor Olenic şi Alexandru Balaban. Primul turneu de fotbal în sală desfăşurat după o pauză de opt ani în Polivalentă, organizat ireproşabil de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila, prin Comisia de Fotbal în Sală şi Carrefour, reprezentat de directorul Dan Toma, şi-a atins scopul. Competiţia a fost câştigată de echipa Inspectoratului Şcolar, pe locul al doilea s-a clasat Armata, iar pe al treilea, Poliţia de Frontieră. La final, organizatorii i-a înmânat bunicii lui Cristian Filip 7.213 lei şi 50 de euro colectaţi pe parcursul evenimentului.

Cu toate că a fost ziua de Florii, mulţi brăileni au dorit să urmărească cele două finale din cadrul “Turneului de fotbal în sală al instituţiilor”, iar meciurile care s-au disputat duminică în Polivalentă au avut de toate: goluri spectaculoase, răsturnări de scor şi lovituri de departajare. Finala mică, cea pentru desemnarea ocupantei locului al treilea, s-a disputat între Poliţia de Frontieră şi Penitenciare, iar la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 4-4, aşa că au urmat loviturile de departajare, secţiune mult mai bine gestionată de echipa Poliţiei de Frontieră care s-a impus cu 6-4.

A urmat un meci de fotbal rezervat copiilor, de asemenea unul spectaculos, bine pregătit de cei doi antrenori Victor Olenic şI Alexandru Balaban.

Finala mare a adus faţă în faţă cele mai bune formaţii ale acestui turneu, Inspectoratul Şcolar, cu Bogoş, Ioniţă, Dobrin, Tănase, şi Armata, cu Banciu, Constandache şi Cotigă. Mult mai omogenă, echipa Inspectoratului Şcolar a deschis scorul în minutul 7 prin Viorel Tănase, dar la faza imediat următoare Viorel Banciu a restabilit egalitatea. Cu Bogoş în rol de coordonator dar şi de marcator şi cu un portar, Florin Giurgiu, în zi de graţie, echipa Inspectoratului Şcolar a condus cu 3-1 la pauză, golurile fiind semnate de Bogoş şi Tănase. Micu a dus scorul la 4-1 în minutul 23. Armata a mai înscris o dată prin Turiac, însă eurogolul lui Viorel Ivan din minutul 32 a stabilit definitiv câştigătoarea turneului. Primele trei clasate au primit cupe, medalii şi câte o minge de fotbal. De asemenea, jucătorii au primit cupoane de cumpărături din partea Carrefour. Organizatorii au acordat şi premii speciale, Marius Decă fiind desemnat cel mai bun portar, Viorel Banciu cel mai tehnic jucător, iar Robert Duncă, golgeterul turneului.  

A fost un turneu reuşit, iar meritul este al Comisiei de fotbal în sală. Ne bucurăm că această competiţie a atras în Polivelentă multă lume. Primarul Marian Dragomir, preşedintele CJ, Francisk Chiriac, şefa AJFP Brăila, Mihaela Ciorăşteanu ne-au onorat cu prezenţa, copii, tineri, familii întregi au venit să-şi susţină favoriţii. Implicarea Carrefour a fost importantă şi pe viitor vom încerca să dezvoltăm această colaborare, benefică spun eu, în organizarea altor competiţii rezervate tinerilor brăileni”, a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro