cupa-iernii-la-facultatea-de-inginerie
Cupa iernii la Facultatea de Inginerie
luni, 11 ianuarie 2010 | Cristina DOSULEANU | comentarii
Trimite prin:
* s-a derulat la fotbal şi tenis de masă

În weekend a avut loc la Facultatea de Inginerie campionatul sportiv "Cupa iernii", în cadrul căruia s-au organizat întreceri de fotbal şi tenis de masă. Au participat două echipe de studenţi dar şi elevi din clasa a XII-a de la opt licee brăilene: "Perpessicius", "Neniţescu", "Moisil", "Brâncuşi", "Gh. K. Constantinescu", "Saligny", "Edmond Nicolau", "Ion Ghica". Cei 130 de tineri au fost încurajaţi de colegii de clasă sau de grupă, fapt ce a creat atmosferă deosebit de distractivă.

Primele trei locuri la fotbal au fost ocupate în ordine descrescătoare de echipele liceelor: "Edmond Nicolau", "Neniţescu" şi "Anghel Saligny". Studenţii au obţinut menţiune.

La tenis de masă au participat 50 de studenţi şi elevi, pe primele trei locuri, în ordine descrescătoare situându-se: Alexandru Pungă de la "Brâncuşi", Adrian Ercuţ şi Cornel Bădin, ambii de la "Edmond Nicolau".

De organizarea evenimentului s-a ocupat aistentul universitar Ioan Cicma de la de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi şi Liga Studenţilor de la Facultatea de Inginerie, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Brăila, Direcţia pentru Sport a Judeţului Brăila. Decanul Facultăţii de Inginerie, conf. univ. dr. ing. ec. Adrian Goanţă a mai precizat că la organizare au mai participat şi alte cadre universitare: conf.dr.ing. Luiza Grigorescu, conf. dr. ing. Cristian Simionescu, conf.dr.ing. Petru Dumitrache, lector dr. ec. Daniela Zeca, lector chimist Cantemir Gheorghe, as.dr.ing. Daniela Trifan, As. drd.ing. Daniela Pană, ing. Jana Păun. Secvenţe filmate din cadrul manifestării pot fi urmărite pe youtube.

Taguri: , , , ,
846 Cititori
Cautare in arhiva
SolarWatts - Braila

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe obiectivbr.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori.

Alte articole din aceeaşi categorie

Top articole obiectivbr.ro