nou-serviciu-online-al-anaf-acces-la-dosarul-contribuabilului-
Nou serviciu online al ANAF: Acces la dosarul contribuabilului
miercuri, 09 martie 2011 | Dragoş G. TUDOSE | comentarii
Trimite prin:
09finanFiecare contribuabil ce deţine semnătură electronică autorizată poate să-şi acceseze propriul dosar de la Fisc. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat că a pus la dispoziţia contribuabililor un serviciu online, respectiv "Accesul controlat la dosarul contribuabilului", facilitate disponibilă, aşa cum am spus, contribuabililor care deţin un certificat digital înregistrat la ANAF pentru depunerea online a declaraţiilor fiscale.
Accesul se face prin autentificarea pe site-ul agenţiei prin accesarea meniului "Spaţiu privat" şi a opţiunii "Dosar fiscal". Noul serviciu funcţionează pe majoritatea calculatoarelor cu sistem de operare Windows. Cu ajutorul serviciului online pus la dispoziţie de ANAF pot fi vizualizate şi generate copii ale declaraţiilor fiscale în versiunea electronică a datelor din sistemul ANAF. În plus, la submeniul "Situaţie Sintetică" sunt afişate informaţii referitoare la obligaţiile de plată restante.
Taguri: , , , ,
14377 Cititori
Cautare in arhiva
SolarWatts - Braila

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe obiectivbr.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori.

Alte articole din aceeaşi categorie

Top articole obiectivbr.ro