Maternitate
de AiaMica la data: 02/24/2009 15:17
Sunt mult prea suparata ca sa dezbat mult pe subiectul asta.
Prietena mea cea mai buna a nascut. fericire mare, doar ca...am aflat si e cu ocazia asta ce inseamna sa fii pacient.
Mai bine mori sanatos!
In ciuda eforturilor pe care le face madam Salcudeanu se a tine spitalul pe picioare, restul doctorilor, incepand cu sotul doamnei, sunt niste catastrofe.
Imi pare rau sa spun asta, dar cand voi di mamica, voi alege cu siguranta o clinica particulara, inciuda tuturor relatiilor pe care le am aici.
Re: Maternitate
de Ics la data: 02/25/2009 07:17
Tare spartana esti cu detaliile!...
Da-ne si noua lucruri concrete. Suntem constienti ca exista oameni care abuzeaza de puterea lor la un moment dat, si tocmai din acest motiv am gasit de cuviinta sa infiintam rubrica asta. Asa ca te rugam, macar ca sa stie si restul populatiei, daca nu crezi de cuviinta sa dai nume, macar sume vehiculate, s-a cerut direct, s-au batut apropos-uri subtile ca lovitura de baros... ceva mai mult.
Multumim anticipat!
Re: Maternitate
de AiaMica la data: 02/25/2009 15:09
Quote:Tare spartana esti cu detaliile!...
Da-ne si noua lucruri concrete. Suntem constienti ca exista oameni care abuzeaza de puterea lor la un moment dat, si tocmai din acest motiv am gasit de cuviinta sa infiintam rubrica asta. Asa ca te rugam, macar ca sa stie si restul populatiei, daca nu crezi de cuviinta sa dai nume, macar sume vehiculate, s-a cerut direct, s-au batut apropos-uri subtile ca lovitura de baros... ceva mai mult.
Multumim anticipat!
Da ok.
O cezariana la noi la maternitate te ajunge cam 12 milioane. Problema e ca nu iti da nimeni chitanta la banii astia.
Daca nu ii dai, risti sa nasti normal, desi copilul este bolnav, si poate nasterea normala ar fi imposibila.
Ca sa mai dau cateva detalii, prietena mea a facut ultimul control la doctorul Salcudeanu (EL).
In ziua nasterii, la ultima ecografie, doctorul s-a luat de ea, la propriu, deoarece copilul era foarte grav bolnav.
Prietena mea a incercat sa ii explice ca nu stia de acest lucru, si ca in mod normal el ar fi trebuit sa-i spuna la ecografia precedenta.
De aici a inceput un scandal, care s-a finalizat cu o operatie de cezariana care a costat 12 milioane.
Deja nu mai contau banii cand copilul era bolnav, asa ca nimeni nu a tinut cont de destinatia lor.
In final, copilul a fost operat la Bucuresti, iar acum este bine.
Si ma intreb, daca nu ar fi costat 12 milioane operatia, ce s-ar fi intamplat?
Nu este primul caz de acest gen in matrernitatea din Braila.
Asistente care dorm noaptea iardaca indraznesti sa le trezesti te trateaza ca pe ultimul om, altele care tipa la tine si te injura "ca de ce ti-a trebuit copil".
Eu ma intreb asa...nu stiu, poate sunt eu prea slaba de ingeri..
Cum dracu pot astia sa doarma noaptea stiind ca nu au ajutat un bebelus sa traiasca, pentru ca parintii nu au avut bani sa-i bage in buzunar?
| Editia Print - Prima Pagina |  |
| Horoscopul Zilei |
|
|