Banner
 Joi, 29  Iulie 2010    Nr.2410

Obiectiv Vocea Brailei - Forum
:X:X:X
de AiaMica la data: 02/25/2009 15:23

Ma gandeam la o chestie, sa faceti un concurs pe forum sa vedem cine il castiga.
Glumesc, imi place de voi :X

AiaMica

Utilizator
Inregistrat

Inregistrat la data
02/13/2009 23:25
Deconectat Utilizator deconectat

Toate postarile acestui utilizator

Aia Mica :P

Post dezvolta
de Ics la data: 03/02/2009 07:43

Pai daca ai mentionat inseamna ca ai si idei. La ce concurs te referi?

Ics

Utilizator
Administrator

Inregistrat la data
01/22/2009 13:44

Post Re: :X:X:X
de cristybr la data: 03/24/2009 17:26

nu imi place de voi deoarece functioneaza cenzura...PCR....prietenii stiu de ce...;)JOOBB_SMILEYCOOL

cristybr

User Nou
Inregistrat

Inregistrat la data
02/04/2009 08:01

de Ics la data: 03/27/2009 06:23

Cristy, vis a vis de cenzura o sa iti raspund cu o intrebare: Ti s-a parea normal sa acceptam un limbaj deranjant doar de dragul unei libertati de exprimare? Nu crezi ca ar fi deranjant pentru ceilalti useri ai site-ului care, cu toate ca ar vrea cateodata sa accenteze un punct de vedere cu un limbaj sa ii spunem mai putin ortodox, nu o fac deoarece sunt constienti ca asta ar putea deranja alti useri? De ce ti se pare mai normal sa permitem catorva oameni sa se exprime vulgar si sa deranjeze majoritatea? Cat despre PCR... e un acronim folosit in mai multe instante asa ca poate ne dai mai multe detalii ca sa poti primi un raspuns.

Ics

Utilizator
Administrator

Inregistrat la data

de Ics la data: 03/27/2009 06:25

Cristy, vis a vis de cenzura o sa iti raspund cu o intrebare: Ti s-ar parea normal sa acceptam un limbaj deranjant doar de dragul unei libertati de exprimare? Nu crezi ca ar fi deranjant pentru ceilalti useri ai site-ului care, cu toate ca ar vrea cateodata sa accenteze un punct de vedere cu un limbaj sa ii spunem mai putin ortodox, nu o fac deoarece sunt constienti ca asta ar putea deranja alti useri? De ce ti se pare mai normal sa permitem catorva oameni sa se exprime vulgar si sa deranjeze majoritatea? Cat despre PCR... e un acronim folosit in mai multe instante asa ca poate ne dai mai multe detalii ca sa poti primi un raspuns.

Ics

Utilizator
Administrator

Inregistrat la data

de Costel la data: 06/29/2009 15:13

Quote:Cristy, vis a vis de cenzura o sa iti raspund cu o intrebare: Ti s-ar parea normal sa acceptam un limbaj deranjant doar de dragul unei libertati de exprimare? Nu crezi ca ar fi deranjant pentru ceilalti useri ai site-ului care, cu toate ca ar vrea cateodata sa accenteze un punct de vedere cu un limbaj sa ii spunem mai putin ortodox, nu o fac deoarece sunt constienti ca asta ar putea deranja alti useri? De ce ti se pare mai normal sa permitem catorva oameni sa se exprime vulgar si sa deranjeze majoritatea? Cat despre PCR... e un acronim folosit in mai multe instante asa ca poate ne dai mai multe detalii ca sa poti primi un raspuns.

Draga ICS noarmal anonimat NU ? Pai daca nu ne permiteti dreptul la libera exprimare insemna ca parinti nostri au luptat degeaba in `89. Defapt tot comunisti sunteti uni dintre voi si cum pe timpul lui ceasca nu ne permitea nimeni sa injuram sau sa vorbim vulgar, prin aceste mijloace nici voi nu ne dati dreptul la libera exprimare ... cum la TV se aude BEEEEP si aici se poate pune " In P**A mea " si nu mai deranjaza pe nimeni ... Da ce sa ii faci. Si cum cred ca acest "quote" va fi interpretar ca fiind unul rasit ca de ... cred ca o sa il stergeti.

O zi buna.

Costel

User Nou
Inregistrat

Inregistrat la data
06/26/2009 23:08

de Ics la data: 07/15/2009 17:31

Costel,

Dreptul la exprimare exista si functioneaza. Numai ca el se refera la exprimarea opiniilor si nu se aplica pe spatii private. Iar cum societatea noastra este PRORIETARUL acestui site, noi putem sa creem anumite reguli pe care sa le cerem utilizatorilor nostri sa le urmeze. Iar regulile noastre sunt create pentru a promova un mediu civilizat de discutie. Daca vrei putem detalia acest subiect.

Cat despre alegerea mea in privinta ID-ului, gandeste-te ca nu toti utilizatorii care au o obiectie vis a vis de felul cum se aplica regulile de folosire a site-ului la felul lor de exprimare a opiniilor aleg sa exteriorizeze acele opinii in mod civilizat.

O seara cat mai buna!

Ics

Utilizator
Administrator

Inregistrat la data

Obiectiv Vocea Brailei - Forum

< Iulie 2010 >
L M M J V S D
      1 2 3 4