Banner
 Joi, 29  Iulie 2010    Nr.2410

Obiectiv Vocea Brailei - Forum
Index Forum
>
Propuneri de subiecte
Concediere la terminarea concediului de crestere c...

Concediere la terminarea concediului de crestere copil
Post Concediere la terminarea concediului de crestere copil
de ioana la data: 10/19/2009 11:04

Buna ziua

Imi cer zcuze de deranj,dar am o problema serioasa in legatura cu concedierea dupa terminarea CIC.
Eu pe data de 07-10-2009 ar fi trebuit sa ma reintorc la serviciu,ceea ce nu sa intamplat deoarece firma respectiva mi-a inmanat o decizie de concediere cu 15 zile de preaviz incluse ca nelucrate,eu am mai facut o sesizare la DV. in urma cu 2 saptamani in care in urma interventiei dv.,am avut o audienta la D-nul. director al ITM.
acum astept rezultatul cercetarilor dansilor.
Mi sa recomandat sa semnez decizia de concediere si sa merg sa imi fac actele de indemnizatie de somaj,nu am semnat-o nici la ora actuala deoarece firma ma amana cu plata la zi si nu doreste sa imi elibereze adeverinta tip care imi foloseste la dosarul de somaj,deoarece sustine ca ,contabilul firmei nu este in localitate.
Eu am o alta varianta de concediere iar dansa o alta varianta,eu nu pot semna deoarece sunt sigura ca nu imi va da adeverinta si banii pe poreaviz si acel salariu compensatoriu care se acorda la concedierea ce nu tine de persoana salariatului.
Acum rugamintea mea vine spre dv.eu mai am 3 zile pana la terminarea celor 15 zile de preaviz ,si nu stiu ce se poate intampla daca eu nu am semnat inca decizia de concediere,avand in vedere ca firma mereu imi zice sa semnez ca trebuie sa o inregistreze la ITM,.
Bun si cu drepturile mele care dupa 8 ani si jumatate nu pot beneficia nici macar de o adeverinta si plata celor mentionate mai sus cum ramane?
Astazi cand am mers din nou la sc,baiatul dansei ma facut 'nesimtita si ca de ce vin in fiecare zi ,ca ei nu au posibilitate sa fie cu plata la zi"iar eu din data de 07-10-2009 de cand am primit prin posta aceea decizie de concediere nu am mai fost decat de 2 ori si odata telefonic am luat legatura cu dansa.
Va rog daca se poate sa faceti si dv. ceva cercetari ca sa nu mai pateasca si alte mamici ca mine si sa fie puse in tema cu un articol scris de dv, in legatura cu acest subiect.

Stanescu Ioana ma numesc si am lucrat la SC PRECIS IMPEX SRL.

VA MULTUMESC

ioana

User Nou
Inregistrat

Inregistrat la data
05/18/2009 23:10
Deconectat Utilizator deconectat

Toate postarile acestui utilizator

Obiectiv Vocea Brailei - Forum

< Iulie 2010 >
L M M J V S D
      1 2 3 4