Vineri, 10 Septembrie 2010    Nr.2438

Obiectiv Vocea Brailei - Forum
Index Forum
Posts from user Costel

Posts from user Costel
Post Joomla ar fi suparata ...!
de Costel la data: 06/29/2009 15:43

Din cate am putut vedea folositi un CMS si anume Joomla si daca tot veni vorba de abuzuri nu vad nicari specificat ca folositi acest CMS deci incalcati una dintre regulile licentei GNU

1. Puteţi copia şi distribui copii nemodificate ale codului sursa al Programului în forma în care îl primiţi, prin orice mediu, cu condiţia să specificaţi vizibil pe fiecare copie autorul şi lipsa oricărei garanţii, să păstraţi intacte toate notele referitoare la această Licenţă şi la absenta oricărei garanţii şi să distribuiţi o copie a acestei Licenţe cu fiecare copie a Programului.

Nu vad nicari sigla celor de la Joomla. si oricum ma asteptam de la voi la ceva mai bun nu un CMS.
Din experienta mea pot sa va zic ca CMS-urile sunt cele mai periculoase si usor de exploatat.

Multa bafta .. apropo de ce va picat site-ul sambata ( 27.06.09 ) ??

Costel

User Nou
Inregistrat

Inregistrat la data
06/26/2009 23:08
Deconectat Utilizator deconectat

Toate postarile acestui utilizator

Post Re: :X:X:X
de Costel la data: 06/29/2009 15:13

Quote:Cristy, vis a vis de cenzura o sa iti raspund cu o intrebare: Ti s-ar parea normal sa acceptam un limbaj deranjant doar de dragul unei libertati de exprimare? Nu crezi ca ar fi deranjant pentru ceilalti useri ai site-ului care, cu toate ca ar vrea cateodata sa accenteze un punct de vedere cu un limbaj sa ii spunem mai putin ortodox, nu o fac deoarece sunt constienti ca asta ar putea deranja alti useri? De ce ti se pare mai normal sa permitem catorva oameni sa se exprime vulgar si sa deranjeze majoritatea? Cat despre PCR... e un acronim folosit in mai multe instante asa ca poate ne dai mai multe detalii ca sa poti primi un raspuns.

Draga ICS noarmal anonimat NU ? Pai daca nu ne permiteti dreptul la libera exprimare insemna ca parinti nostri au luptat degeaba in `89. Defapt tot comunisti sunteti uni dintre voi si cum pe timpul lui ceasca nu ne permitea nimeni sa injuram sau sa vorbim vulgar, prin aceste mijloace nici voi nu ne dati dreptul la libera exprimare ... cum la TV se aude BEEEEP si aici se poate pune " In P**A mea " si nu mai deranjaza pe nimeni ... Da ce sa ii faci. Si cum cred ca acest "quote" va fi interpretar ca fiind unul rasit ca de ... cred ca o sa il stergeti.

O zi buna.

Costel

User Nou
Inregistrat

Inregistrat la data

Post Concursul
de Costel la data: 06/29/2009 14:22

Salutare,

Sa inteleg ca la acest concurs faceti selectiv alegerea desi nu exista "Termeni si conditii" care trebuiesc respectate. Avand in vedere acest lucru eu nu am incalacat nici o regula cu privire la inscrierea in concurs fapt pentru care nu inteleg de ce nu ati postat si poza noastra desi am trimis de doua ori e-mail. As putea face plangere cu privire la acest lucru.

1. In primul rand spuneti ca toata lumea are dreptul de participare dar se pare ca nu este adevarat ,cu alte cuvinte faceti reclama inselatoare prin alte mijloace decat in ziar sau site.

2. Nu aveti un regulament pentru acest concurs cu privire la selectia persoanelor apte pentru a concura si necesarul de informatii pe care trebuie sa il furnizeze canditatii.

Ar fi bine sa punteti la punct aceste lucruri asa am sti si noi daca ne mai batem capul sau nu

O zi buna.

Costel

User Nou
Inregistrat

Inregistrat la data

Obiectiv Vocea Brailei - Forum

< Septembrie 2010 >
L M M J V S D
    1 2 3 4 5