imagini-macabre-in-centrul-vechi
Imagini macabre în centrul vechi
miercuri, 06 octombrie 2010 | Florentin COMAN | comentarii
Trimite prin:
06macab* cineva a sacrificat o bovină şi a aruncat resturi pe domeniul public, în zona istorică a municipiului

Resturile unei bovine sacrificate în condiţii ilegale au ajuns hrană pentru câinii maidanezi din centrul vechi oraşului. Cei care au tăiat vita i-au aruncat capul pe Str. Danubiului, astfel că, ieri dimineaţă, în jurul orei 7.30, trecătorii care au tranzitat zona au fost oripilaţi de imaginea macabră a craniului pe jumătate devorat de câini. Nu se ştie ce anume s-a făcut cu carnea şi celelalte organe ale animalului şi dacă nu cumva acestea au fost comercializate fără un control sanitar-veterinar prealabil. Gicu Drăgan, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Brăila, ne-a declarat că instituţia pe care o conduce nu a primit nicio sesizare referitore la eventuale tăieri clandestine de animale care să fi avut loc pe raza municipiului. "Nu am cunoştinţă de aşa ceva. Vom verifica, pentru a vedea în ce condiţii a ajuns acel cap de bovină pe domeniul public", ne-a spus directorul Drăgan.

Nici autorităţile locale nu au primit solicitări pentru îndepărtarea unor resturi de animale de pe Str. Danubiului sau din zonele limitrofe. Cu toate acestea, ieri după-amiază capul de vită dispăruse de pe domeniul public, fie pentru că fusese devorat complet de câini, fie pentru că cine l-a aruncat s-a gândit că ar fi bine să îl recupereze şi să îl ducă în altă parte.

Taguri: , , , ,
5545 Cititori
Cautare in arhiva
SolarWatts - Braila

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe obiectivbr.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori.

Alte articole din aceeaşi categorie

Top articole obiectivbr.ro