imagini-macabre-in-centrul-vechi
Imagini macabre în centrul vechi
miercuri, 06 octombrie 2010 | Florentin COMAN | comentarii
Trimite prin:
06macab* cineva a sacrificat o bovină şi a aruncat resturi pe domeniul public, în zona istorică a municipiului

Resturile unei bovine sacrificate în condiţii ilegale au ajuns hrană pentru câinii maidanezi din centrul vechi oraşului. Cei care au tăiat vita i-au aruncat capul pe Str. Danubiului, astfel că, ieri dimineaţă, în jurul orei 7.30, trecătorii care au tranzitat zona au fost oripilaţi de imaginea macabră a craniului pe jumătate devorat de câini. Nu se ştie ce anume s-a făcut cu carnea şi celelalte organe ale animalului şi dacă nu cumva acestea au fost comercializate fără un control sanitar-veterinar prealabil. Gicu Drăgan, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Brăila, ne-a declarat că instituţia pe care o conduce nu a primit nicio sesizare referitore la eventuale tăieri clandestine de animale care să fi avut loc pe raza municipiului. "Nu am cunoştinţă de aşa ceva. Vom verifica, pentru a vedea în ce condiţii a ajuns acel cap de bovină pe domeniul public", ne-a spus directorul Drăgan.

Nici autorităţile locale nu au primit solicitări pentru îndepărtarea unor resturi de animale de pe Str. Danubiului sau din zonele limitrofe. Cu toate acestea, ieri după-amiază capul de vită dispăruse de pe domeniul public, fie pentru că fusese devorat complet de câini, fie pentru că cine l-a aruncat s-a gândit că ar fi bine să îl recupereze şi să îl ducă în altă parte.

4257 Cititori
Cautare in arhiva

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe obiectivbr.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori.

Alte articole din aceeaşi categorie

Obiectiv pentru educatie