Sectia de dermatologie s-a mutat la Spitalul Judetean - corp B
Sectia de dermatologie s-a mutat la Spitalul Judetean - corp B
miercuri, 28 iunie 2006 | Tudorita TARNITA | comentarii
Trimite prin:
Ieri, sectia de dermatologie a Spitalului Judetean de Urgenta, care functiona in incinta Spitalului de Psihiatrie"Sf. Pantelimon" a fost transferata in Hipodrom, la fostul Spital 3.

Dupa cum v-am mai informat, datorita lucrarilor de renovare ce seefectueaza la Spitalul de Psihiatrie, sectia de dermatologie si de boli infectioase isi schimba locatia, pentru a se crea front de lucrufirmei de constructii, care trebuie sa finalizeze lucrarea pina in luna octombrie 2006, potrivit contractului incheiat in urma cu trei ani.De citeva luni bune, atit Autoritatea de Sanatate Publica Braila, cit si Consiliul Judetean au analizat mai multe variante de mutare a celordoua sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta, pina la decizia finala: mutarea Sectiei de dermatologie la parterul spitalului, in Hipodrom,iar a celei de boli infectioase in fosta locatie a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, pe strada Ana Aslan.

La incheierea editiei,dr. Cristian Pricop, directorul Spitalului Judetean de Urgenta, ne-a transmis ca tocmai s-a finalizat mutarea in intregime a sectiei dedermatologie si ca, de astazi, cei interesati se pot adresa la corpul B al unitatii spitalicesti "Populatia trebuie informata ca sectia dedermatologie functioneaza in prezent in locatia din Hipodrom a Spitalului Judetean de urgenta, la parter. In ceea ce priveste mutarea sectieide boli infectioase, asteptam raspunsul Ministerului Sanatatii Publice, afara de care sectia, de importanta majora pentru judet, nu poate fimutata", a precizat dr. Cristian Pricop.
Cautare in arhiva
SolarWatts - Braila

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe obiectivbr.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori.

Alte articole din aceeaşi categorie

Top articole obiectivbr.ro