Mergi la conţinutul principal

Șase, progresiștii dau cu reformele în noi! Doar să plece Cîțu și-or să ne arate ei!

“Actualul premier a băgat țara într-o criză politică pentru a câștiga puncte electorale interne. Noi vrem să terminăm rapid criza, românii ne-au votat să facem reforme, nu scandal. Prin plecarea lui Florin Cîțu, încheiem rapid criza declanșată de el, este declarația lui Dacian Cioloș, liderul PLUS, premierul care n-a făcut nicio brânză cât a fost la butoane, ascunzându-se desigur în spatele lipsei de susținere din Parlament și dând vina pe PSD. Vorbim  despre insul care a preferat să-i țină trena lui Macron, președintele Franței, în loc să se ducă bărbătește la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis de acum câteva zile, individul care se războiește pe la spate cu Dan Barna pentru postul de președinte al USR-PLUS. Cioloș uită că tocmai ei, alde USR-PLUS, nu l-au mai vrut pe Ludovic Orban ca premier, și l-au susținut pe Florin Cîțu pentru inclinațiile lui progresiste. Și Barna și Cioloș l-au “reievaluat” pe Ludovic și-acum l-ar accepta cu brațele deschise ca premier... Recunosc și eu l-am reevaluat pe Dacian Cioloș după ce am văzut ce hram poartă. Un ins fără Dumnezeu, în slujba prietenilor lui din afara granițelor țării, cu legături urât mirositoare cu o anumită parte a serviciilor secrete, un individ care a reușit prin stilul lui mieros să păcălească mulți oameni de bună credință. Daaaar un adept al corectitudinii politice, pe care se bazează mulți dintr-ăștia care susțin că mama poate deveni tată, iar tatăl poate deveni mamă, în funcție de cum se simte fiecare dimineața când se dă jos din pat, drept urmare în cataloage ar fi mai bine să se scrie părinte 1 și părinte 2. Ce atâta discriminare...

Revenind, eu chiar vreau ca dorința celor de la USR -PLUS să se îndeplinească. Să treacă moțiunea AUR – USR -PLUS, să pice Guvernul Cîțu și progresiștii să se întoarcă la guvernare cu reformele lor cu tot. Eu chiar vreau să vadă toată lumea care i-a votat de ce sunt în stare. “Românii ne-au votat să facem reforme, nu scandal”, zice Cioloș. Păi, faceți fraților! Cine v-a oprit să reformați Sănătatea?  Nu s-o reformați, măcar să vă îngrijiți să mai crească numărul de locuri în secțiile de Terapie Intensivă că tot știați că o să vină valul 4. Unde-s concursurile alea dărâmătoare de mafie în sectorul sanitar? Că doar așa declarați, că de-aia l-a dat jos Cîțu pe Voiculescu din vârful grămezii.   Deocamdată, țara s-a afundat în datorii uriașe, cu voi la guvernare, prețurile au explodat, facturile la gaze și curent sunt mai amenințătoare ca oricând, iar criza asta politică ne îngroapă și mai tare.

Să pice Cîțu! Să vă dea omul cu papion de la Cotroceni ce premier vreți voi, de la liberali, și hai, la treabă. Nu mai păcăliți lumea că nu vă lasă X sau Y sau PSD-ul sau Ciolacu sau ungurii să implementați reformele voastre. Rămâneți la Putere, nu dați fuga în Opoziție, doar doar la viitoarele alegeri, eventual anticipate, prostiți lumea să vă voteze în procent de 25 -30%. Sau poate aveți vreun gând să guvernați cu AUR după următoarele alegeri. Nu de alta, dar cel mai câștigat partid în urma manevrelor astea “inteligente” este AUR. Rușine!

EDITORIALUL reprezintă strict opinia autorului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro