Mergi la conţinutul principal

Școala “Mihai Eminescu”, din nou alături de Bogdi!

• în perioada 6-20 decembrie, unitatea de învățământ organizează o amplă campanie de strângere de fonduri dedicată lui Bogdi • cei care vor să ajute acest copil minunat pot face o donație în urna special amenajată în incinta școlii sau în conturile Asociației “Bogdi învinge tumora”

 

Decembrie e luna în care se întâmplă lucrurile magice. În asta cred că tărie toți copiii, părinții, profesorii și angajații Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Brăila. Fie că sunt mici sau mari, nu i-au cerut lui Moș Crăciun cadouri doar pentru ei, ci și pentru Bogdi, elevul și colegul lor drag. Și l-au rugat să-i aducă lui Bogdi cel mai de preț lucru, pe care doar Moșul îl poate oferi: sănătate.

Bogdi este băiețelul din Brăila greu încercat de soartă, care și-a petrecut mai bine de jumătate din viața lui de doar opt anișori luptând cu boala. Și nu se lasă răpus! A suportat cu stoicism toate etapele de tratament prin care a trecut, de la alopat, la chirurgical și până la alternativ, a suportat efectele bolii și ale tratamentelor repetate și încă e puternic. Și-a păstrat optimisul și merge mai departe. Cel mai bucuros este când merge la școală, fie că e fizic, fie că își vede colegii și învățătoarea prin ecranul laptopului.

Fără îndoială Bogdi este un copil special, un puști care merită să aibă o copilărie fericită. Tocmai de aceea, colegii săi de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” îi vin și anul acesta în ajutor, la fel cum au făcut-o de la început, când nu era încă elev al unității. Astfel, în perioada 6-20 decembrie se desfășoară o amplă campanie de strângere de fonduri, iar cine dorește poate face o donație direct la sediul Școlii “Mihai Eminescu” sau în conturile deschide de părinți pentru el:

 

Cont lei ING

 

Titular: Popa Sorina Mihaela

 

RO02INGB0000999907943914

 

Cont lei BRD

 

Titular: Asociația "Bogdi învinge tumora"

 

RO55BRDE090SV53933560900

Cont euro BRD

 

Titular: Popa Cristian

 

RO43BRDE090SV33301900900

 

Cod swift: BRDEROBU

 

Pay-pal: cristi_popa23@yahoo.com

 

Când donați în unul dintre conturile de mai sus vă rugăm să menționați: alimentare cont sau donație.

 

De asemenea, la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” toată luna decembrie îi este dedicată lui Bogdi, iar elevii de la toate clasele organizează activități prin care vor aduna donații pentru dragul lor coleg.

Cotidianul “Obiectiv” în invită pe toți cei care vor să ajute această minune de copil să facă donații pentru ca Bogdi să iasă victorios din lupta cu boala, așa cum a făcut-o de atâtea și atâtea ori.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro