Mergi la conţinutul principal
Primarul Marian Dragomir, spre o nouă candidatură alături de brăileni

”Voi știți că permanent o să lucrez pentru Brăila și că o să fie și mai bine. Împreună facem echipă bună!!!”

• președintele municipalei PSD Brăila, edilul-șef Marian Dragomir, a postat  pe rețelele de socializare un comunicat în care explică motivele pentru care s-a decis să candideze pentru un nou mandat la Primăria Municipiului Brăila • pe lângă faptul că nu a fost un ”primar de birou”, Dragomir a fost unul dintre puținii politiceni vocali care s-au opus unor măsuri absurde luate în timpul pandemiei • actualul primar își bazează strategia de campanie pe un element central: echipa cu brăilenii și cu colegii săi de partid • și președintele PSD Brăila, șeful Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a postat pe Facebook un mesaj de susținere față de Dragomir • ieri și Chiriac și-a anunțat candidatura la președinția CJ

 

Primarul Marian Dragomir a anunțat pe rețelele de socializare motivele pentru care a decis să candideze pentru un nou mandat. Liderul municipalei PSD Brăila a vorbit despre proiectele pe care le-a realizat până acum, despre cele pe care încă le are în derulare, despre faptul că nu a stat închis în birou, ci a mers pe străzi pentru a vedea problemele urbei, dar a ținut să amintească și că nu s-a numărat printre politicienii care au asistat muți la unele măsuri absurde luate în timpul pandemiei provocate de virusul SARS-CoV2.

”Da, candidez la Primăria Brăila! Am schimbat Brăila cu fapte, nu cu vorbe și vreau să continuăm împreună!!!”, și-a început Dragomir, comunicatul transmis pe Facebook. Interesant de menționat este că de această dată, edilul-șef își axează campania electorală pe un element principal: echipa. Pe parcursul întregului comunicat, primarul a vorbit despre echipa sa cu brăilenii, dar și cu colegii săi de partid.  

”Am dovedit în acești ani că nu sunt un primar de birou, pe care îl vedeți doar la evenimente oficiale. Mi-ați arătat că vă pasă de orașul nostru și mereu, pe stradă sau aici, pe Facebook, mi-ați făcut recomandări și mi-ați spus cum vedeți lucrurile. Mereu m-am inspirat din discuțiile cu voi. Împreună facem echipă bună!!! Am lucrat permanent în oraș, nu doar în an electoral. Voi ați văzut lucrul acesta, ați apreciat și, mai ales, ați înțeles că pentru schimbări reale e nevoie de mișcări în forță și timp. Împreună facem echipă bună!!! Am asfaltat străzi în toate cartierele și am amenajat sau construit parcări. Voi știți că era cu adevărat nevoie. Împreună facem echipă bună!!!”, a continuat acesta.

Printre realizările cu care actualul primar al Brăilei se mândrește, se numără reabilitarea Bulevardului Independenței, realizată cu fonduri europene. De asemenea, nu a uitat capitolul modernizare a transportului public de călători. 

”Pe Bulevardul Independenței, cu bani europeni, avem acum, primăvara, o feerie de culori. Am modernizat Parcul Monument, toate părculețele de joacă, dar am construit de la zero și două Skate Park-uri. Am plantat peste 20.000 de pomi tineri, am atras fonduri europene pentru creșe, grădinițe, școli și licee, am cumpărat autobuze electrice noi, au ajuns primele două tramvaie din cele zece contractate și ne-am relaxat la cele mai frumoase festivaluri, pe care Brăila le merita din plin. Voi știți că aș mai putea umple două pagini cu fapte, proiecte pentru care s-a muncit mult. Împreună facem echipă bună!!! Mai avem de lucru, mereu va mai fi ceva de făcut, deși se vede că am reușit să finalizăm multe lucrări. Cu siguranță le vom termina pe cele începute, iar apoi vom începe altele. Voi știți că permanent o să lucrez pentru Brăila și că o să fie și mai bine. Împreună facem echipă bună!!!”, a mai completat Dragomir.

 

Marian Dragomir susține că doar dacă va avea o echipă proprie va putea să realizeze ceva

Primarul a dorit să le transmită brăilenilor și faptul că de-a lungul anilor a primit nenumărate oferte de a candida sub sigla altor partide decât PSD. A afirmat că i s-a propus să renunțe la social-democrați în schimbul a diverse avantaje personale însă nu a făcut-o. În acest context, Dragomir a dorit să sublinieze cât de important este să aibă propria echipă alături de el la cârma Primăriei, pentru a putea să își ducă obiectivele la bun sfârșit.

”Este adevărat că de-a lungul anilor am primit oferte să candidez sub sigla altor partide. Mi s-a propus să schimb partidul, mi s-au oferit diverse avantaje personale, dar eu am fost și sunt om de echipă. Nu pot pleca după interese personale de la stânga la dreapta. Voi știți că onestitatea și loialitatea sunt valori puternice. Împreună facem echipă bună!!! Doar cu echipa de consilieri municipali PSD pot reuși. Vreau să am, ca şi acum, majoritatea consilierilor locali municipali de la partidul meu, pentru că ceilalţi nu au votat bugetul. Practic, nu au făcut nimic, ci doar au criticat și au încercat mereu să blocheze proiectele doar pentru că «așa e în politică». Din fericire, până acum au fost minoritari și nu au reușit. Voi știți să faceți diferența între circ și lucruri serioase. Împreună facem echipă bună!!!”, a declarat Dragomir.

Sursa citată a ținut să le transmită brăilenilor că se înțelege extrem de bine atât cu europarlamentarul Mihai Tudose, cât și cu actualul președinte al PSD Brăila, șeful Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac.

”Permanent am avut un parteneriat special cu Mihai Tudose și Iulian Francisk Chiriac, președintele Consiliului Județean. Ne-am susținut reciproc. Și cu ei fac echipă bună!!! Am comunicat întotdeauna, am răspuns la întrebările dumneavoastră pe Facebook sau când ne-am întâlnit pe stradă, v-am informat corect și nu am ascuns niciodată adevărul. Voi ați văzut un primar care nu fuge de oameni. Împreună facem echipă bună!!! În pandemie, în momente grele pentru toți, știți bine că nu m-am ferit să spun public ceea ce cred și să mă opun unor măsuri pe care le-am considerat lipsite de logică și aberante, mai ales când toți cei care ocupau fotolii călduțe stăteau ascunși. Voi mi-ați fost alături. Împreună facem echipă bună!!!”, a mai afirmat acesta.

În final, Marian Dragomir a dorit să mai atragă atenția asupra faptului că nimeni nu este perfect și că oricât îl vor critica adversarii săi politici, rămâne la ideea că faptele și nu vorbele sunt cele ce contează.

”Nu a fost totul perfect, nu e perfect nicăieri și știți bine că oricât de tare s-ar da unii peste cap, ei vor rămâne cu vorbele și noi cu faptele. Chiar și când a fost mai greu am reușit să ne mobilizăm, să depășim orice provocare și să continuăm. Împreună facem o echipă extraordinară!!! Mi-ați fost alături în toți acești ani și vă mulțumesc sincer. Continuăm!!!”, a spus Dragomir în încheierea mesajului său.

 

Marian Dragomir, susținut de echipa PSD Brăila

Comunicatul a fost preluat de alți membri social-democrați brăileni, dar în mod special de președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac (președintele PSD Brăila), care a transmis la rândul său un mesaj de susținere față de Dragomir.

”Marian e un prieten și un coleg de nădejde, un primar pentru care doar faptele contează, un primar al lucrurilor concrete, un primar gospodar în adevăratul sens al cuvântului! Îi doresc succes și îi sunt alături! Continuăm împreună!”, a declarat Chiriac, distribuind postarea primarului. Ieri și Francisk Chiriac a anunțat: ”DA, CANDIDEZ LA PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN BRĂILA! Alături de voi, cu fapte, nu vorbe!”. Vom reveni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro