Mergi la conţinutul principal

”Cercuri” – lansare de carte la Bibliotecă

* sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 12.00, brăilenii sunt invitați la Bibliotecă, la lansarea volumului ”Cercuri” de Liviu Chifane

 

 

 

Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila vă invită sâmbătă, 20 aprilie 2024, începând cu ora 12.00, la evenimentul de lansare a volumului Cercuri de Liviu Chifane.

Invitați să prezinte cartea sunt scriitorul Valentin Popa și prof. Carmen Vlad. Lansarea este moderată de Laura Caplea, reprezentant din partea Bibliotecii. Vor citi fragmente din volum Isabela Pătârlăgeanu și Daria Agapie, membre în Cenaclul Dincolo de cuvinte - N. B.

Liviu Chifane debutează în 2014 cu romanul ”Copilul Deltei” (ediția a II-a, 2022), apoi publică seria ”Eroi din întâmplare” cu volumele: ”Ninsoare în martie” (2019), ”Invazia gândacilor” (2020), ”Manuscrisul misterios” (2023), romanul pentru tineri și adolescenți ”Sparg nuci!” (2022) și volumul de proză scurtă ”Cercuri” (2024).

Volumul «Cercuri» adună texte scrise în decursul a 10 ani, însă esența acestuia se întinde mult mai adânc în existența mea, încă de la primele experiențe în spațiul pitoresc al Deltei Dunării. La o privire atentă, am putea accepta ideea că cercul reprezintă un tipar existențial după care se desfășoară viețile noastre. Personajele pe care le veți descoperi în carte refac aceste trasee în mod mai mult sau mai puțin conștient, luptându-se în același timp cu vicisitudinile vieții și încercând să își corecteze parcursul. Ori încotro le duc aceste demersuri, cercul rămâne forma care le guvernează destinele”, ne spune autorul.

Lansarea de carte are loc la sala Fănuș Neagu, etajul 3. Intrarea este liberă!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro