Mergi la conţinutul principal

1.000 participanți la Easter Egg Hunt!

* de la copii și voluntari, la părinți și bunici, circa 1.000 persoane au intrat în joaca numită ”Easter Egg Hunt”, tradiționala vânătoare de comori organizată de Forumul Tinerilor din România – Brăila cu ocazia sărbătorilor pascale

 

 

 

Grădina Zoologică din Brăila s-a transformat pentru câteva ore într-un tărâm magic, în care aproape 1.000 copii, voluntari, părinți și bunici s-au jucat și s-au distrat pe cinste! Vorbim despre evenimentul ”Easter Egg Hunt”, organizat pentru al șaselea an la rând de Forumul Tinerilor din România – Brăila, pe 6 aprilie, fiind cea mai mare ediție de până acum.

La ”vânătoarea de comori” au participat copiii între 4 și 13 ani, împărțiți în echipe de câte patru concurenți, iar aceștia au avut de parcurs un traseu bine definit de către organizatori, iar ca să găsească comorile ascunde de voluntari au avut de trecut mai multe probe. Cu toții au fost nerăbădători să găsească primii suprizele ascunse, iar părinții și bunicii nu s-au sfiit să intre în joaca copiilor. La finalul competiției, copiii s-au ales cu premii de la Iepuraș.

”Copii, tineri, părinți și bunici. O imagine de poveste în care generațiile se întrepătrund. Despre această imagine trebuie să amintim când vorbim despre evenimentul nostru. Ne bucurăm enorm pentru că și anul acesta am fost surprinși de numărul mare de participanți, iar acest fapt ne motivează să continuăm tot ceea ce facem pentru comunitatea noastră. Mulțumim tuturor copiilor, tinerilor, părinților și bunicilor ce ne-au fost alături! Mulțumim tuturor voluntarilor și partenerilor noștri!”, a transmis Gabriel Ion, președintele Forumului Tinerilor din România – Brăila.

Ediția de anul acesta Easter Egg Hunt a fost organizată de Forumul Tinerilor din România- Brăila și Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, Consiliului Județean Brăila, Asociației ”Pentru Adevăr” și American Councils for International Education.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro