Mergi la conţinutul principal

Încă mai găsiţi bilete la „La folk automat” - spectacol cu muzică, poezie şi umor, gândit de Dinu Olărașu şi Costel Pătrășcan

spectacolul este programat sâmbătă, 23 martie, la Palatul Culturii Brăilene - LYRA, de la ora 18.30

 

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri de weekend vă propunem un spectacol proaspăt, de primăvară, cu muzică, poezie şi umor, gândit de Dinu Olărașu şi Costel Pătrășcan.

Spectacolul se numeşte „La folk automat” şi îl puteţi vedea sâmbătă, 23 martie, de la ora 18.30, la  Palatul Culturii Brăilene - LYRA.

"Genial, în părerea multor colegi, Dinu Olăraşu dăruieşte spre încântare şi interpretare, cântece de unică identitate ca melodie şi vers. Compozitor al celebrului imn al festivalului Folk You, alături de "Ploaia asta nebună", "Sună-mă noaptea", "N-ai nevoie de foarte multe "... şi multe alte piese superbe. Dinu Olăraşu a scris versuri pentru artişti şi trupe ca: Pheonix, Proconsul, Iris, Direcţia 5, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Ducu Berţi şi foarte multi alţii..." (News Braşov).

"Costel Pătrășcan este un observator atent şi inteligent a ceea ce se întâmplă în România. Și are o remarcabilă viteză de reacție, comentând aproape instantaneu, prin intermediul unui desen, căruia îi asociază de obicei și câteva cuvinte, fiecare nouă situație din viața noastră. Desenul este neglijent-generos, plin de farmec, iar cuvintele ‒ folosite cu precizie, de un bun cunoscător al limbii (și al literaturii) române. Dar luate împreună, și desen și cuvinte, își măresc spectaculos expresivitatea, se transformă într-un cocktail-Molotov în lupta cu prostia și imoralitatea.

Costel Pătrășcan a adus un suflu nou în caricatura românească. I-aș spune la rândul meu, modificând puțin versul lui Nichita Stănescu: „Ce bine că ești! Ce mirare că ești!” (Alex. Ștefănescu).

Preţul unui bilet este de 50 lei. Relații şi rezervări la numerele de telefon: 0744.424.865, 0745.771.120,

0787.817.063.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro