Mergi la conţinutul principal

Şofer din Bacău venit la Brăila, acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals

* duminică seara, un bărbat de 37 de ani a fost depistat de poliţiştii Brăila în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Latinu * el a prezentat o adeverinţă de salariat falsă

 

Încă un dosar penal întocmit de poliţiştii brăileni. Un şofer din Buzău a venit al Brăila şi a prezentat oamenilor legii o adeverinţă de salariat fals.

Duminică seara, la ora 20.15, polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 37 de ani, din judeţul Bacău, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Latinu.

Acesta le-a înmânat polițiștilor o  adeverință de angajator, emisă de către administratorul unei societăți din judeţul Bacău, din care rezulta că este angajat al acesteia.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul în cauză nu figurează ca angajat al societății respective.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, totodată bărbatul fiind sancţionat şi contravenţional cu amendă, în valoare totală de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.M. nr.3/2020.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro